Škola italijanskog jezika

Osnovne informacije

Fleksibilan
Po dogovoru
Datum: Fleksibilan
Cijena
Po dogovoru

Detaljni plan

Italija je zemlja umjetnosti, mode, sporta, zemlja koja predvodi političke, naučne i industrijske moderne trendove, koja plijeni svojim prirodnim ljepotama i nudi sve ono što turistima treba. To je izazov, ponuda za sve ukuse i lične prohtjeve i želje. Zemlja sa fantastičnim gostoprimstvom, provjereno dobrom kuhinjom i velikim mogućnostima za učenje, zabavu i usvajanje novina. 
 

Škola Leonadro da Vinci ima preko trideset godina uspješnog i prepoznatljivog rada iza sebe, a u svojoj ponudi ima četiri grada: Rim, Milano, Firencu i Sijenu. Koji god grad da odaberete, sigurno se nećete pokajati, jer svi spadaju u najposjećenije gradove Italije i imaju bogatu istoriju i mnogo specifičnosti.

 

Škola Leonardo da Vinči u Firenci

Nalazi se u samom središtu grada, u prekrasnoj palati nekoliko minuta hoda udaljenoj od glavnih znamenitosti grada. Raspolaže sa 18 učionica i multimedijalnim centrom dok za vrijeme pauze studenti mogu predahnuti u studentskoj kafeteriji ili internet centru. Nakon nastave predlažemo da dobro istražite domovinu Dantea, Petrarke i Bokača...brojne muzeje, crkve, trgove prepune restoranima i kafićima gdje možete uživati u toskanskim specijalitetima, odličnom italijanskom vinu i najboljem kapućinu.

FIRENCA - ITALIJA

 

Škola Leonardo da Vinci u Milanu 

Škola se nalazi u sklopu studentskog školskog komplaksa, u Navigli zoni koja je glavno okupljalište umjetnika. Odlično je povezana sa centrom grada. U sklopu škole je i kafeterija i internet kafe. Milano je i sinonim svjetskih modnih trendova pa i shopping u ovom gradu ima posebno draž..     

Milano - Italija

 

Škola Leonardo da Vinci u Rimu smještena je u palati iz XVIII vijeka i nalazi se u samom centru starog dijela grada, u pješačkoj zoni. Škola raspolaže sa 13 prostranih učionica, studentskom sobom, internet kafeom, video i konferencijskom sobom i jedna je od najvećih škola u Rimu. Nakon nastave i tokom vikenda škola organizuje obilaske. Vječni grad sa brojnim znamenitostima ( Bazilika sv. Petra, Fontana di Trevi) biće pravi izazov za svakoga. I vas će svakako fascinirati ljepota i sklad istoriskih i arhitektonskih stilova, od antičkih iskopina do bogatih baroknih crkava i palata. Ljepota Piazza Navone i Panteona inspirisala je mnoge slikare, pisce i muzičare.

Rim - Italija

 

Škola Leonardo da Vinci u Sijeni smještena je u srcu starog grada nedaleko od poznatog trga Piazza. Ugodna atmosfera u školi omogućuje da se studenti osjećaju kao kod kuće a na raspolaganju imaju 7 učionica, veliku terasu za sunčanje i besplatan pristup internetu. Slušajući govor stanovnika Sijene čućete pravi izvorni italijanski jezik.

Sijena - Italija

Škola Leonardo da Vinci nudi kurseve italijanskog jezika za male grupe od desetak učenika, nekoliko nivoa znanja a u trajanju od minimum 2 nedjelje i to u bilo kojem od ponuđenih gradova. Kurseve vode veoma kvalifikovani i prijateljski nastrojeni profesori, a minimalno godište polaznika je 16 godina. Literatura je uključena u cijenu kursa, a svaki polaznik dobija 20 časova italijanskog jezika nedjeljno, uz mnogobrojne vanškolske aktivnosti, kao što su: izleti, zajedničke večere, sportske aktivnosti, posjete muzejima...Svi učenici prvog dana kursa polažu test, na osnovu kojeg se razmještaju u odgovarajuće grupe shodno svom znanju. Na kraju kursa, svi dobijaju sertifikat o učešću, a moguće je i polagati za neku od diploma italijanskog jezika (uz posebne uslove i doplatu).

Smještaj je moguće obezbijediti u porodici ili zajedničkim studentskim apartmanima (u odvojenim sobama) a naša agencija garantuje udobnost i dostupnost neophodnih usluga. Posebna pogodnost je u tome što se stanovi nalaze u blizini škola, osim u Rimu, u kojem javnim prevozom možete veoma lako i brzo doći do bilo koje željene destinacije u gradu.

Tura po Italiji

Tura po Italiji je studijski program u trajanju od 2,3 ili 4 sedmice gdje upoznajete italijansku kulturu i jezik. Svake sedmice boravite u različitom gradu (Rim,Milano,Sijena,Firenca).

Cijene škole italijanskog jezika

Navedene cijene uključuju kurs i smještaj, testove za provjeru nivoa znanja, finalni test, studentsku karticu za popuste kao i nastavni materijal.

Dodatni troškovi su sljedeći: 

  • avio karta,
  • putničko-zdravstveno osiguranje,
  • transfer od aerodroma do smještaja i obratno,
  • vannastavne akrivnosti,
  • izleti (od kojih su neki gratis),
  • agencijski troškovi.

Obrazovni turizam ne predstavlja samo učenje jezika u inostranstvu, odnosno u njihovim matičnim zemljama već i upoznavanje kulture i tradicije, sklapanje novih poznanstava i stvaranje novih prijatelja.

U individualnim programima mogu se birati različite vrste kurseva, kako za djecu tako i za odrasle, koji se odvijaju u savremeno opremljenim učionicama gdje časove drže istaknuti profesori prema odgovarajućem nastavnom programu za nivo jezika koji izaberete. Vaš ugođaj će upotpuniti i bogat vanškolski program: obilazak znamenitosti grada, izleti i mnoge druge aktivnosti.

Pohadjanje kursa je omogućeno svakog ponedeljka u mjesecu, osim za početnike bez prethodnog znanja jezika za koje su predvidjeni posebni datumi.

Broj učenika po grupi je 10-15.

Ukoliko je Italija vaš izbor molimo kontaktirajte nas kako bismo vam odgovorili na sva dodatna pitanja i dogovorili detalje putovanja. 

Za više informacija pozovite:
📞 069 037 373
📞 020 223 723
📧 [email protected]

Vaša Terra!

Congress Support Team