Naučite engleski jezik na Malti

Osnovne informacije

Fleksibilan
Po dogovoru
Datum: Fleksibilan
Cijena
Po dogovoru

Detaljni plan

Malta je jedna od najmanjih država Evropske Unije i jedna od najmanjih država Evrope, a poslednjih godina je izuzetno popularna destinacija za one koji žele da nauče engleski jezik. Nalazi se u Sredozemnom moru južno od Sicilije (93km).

Vjekovima su malteškim ostrvima krstarile brojne civilizacije. Osvajali su ih Feničani, Rimljani, Arapi, Normani, Španci, vitezovi reda Sv. Jovana Krstitelja, Francuzi i na kraju Britanci, a 1964. godine Malta je postala nezavisna država. Ipak, najveći uticaj na istoriju Malte imao je dolazak vitezova reda Sv. Jovana Krstitelja. Upravljali su Maltom više od 250 godina i ostavili tako snažan pečat na istoriju i kulturu zemlje da je Malta po njima i danas najpoznatija.

Malta je ostrvo puno tajni. Još uvijek se, na primjer, ne zna ko je podigao hram u obliku lista djeteline na stjenovitoj južnoj obali prije 4500. godina. Mnoge civilizacije su naseljavale ostrvo i na njemu ostavile tragove svog nasljeđa.

Stanovništvo Malte karakteriše otvoreno, veoma srdačno ponašanje, te opušten odnos prema životu.

Malta

Uživajte u čarima Malte i iskoristite priliku da naučite ili usavršite poznavanje engleskog jezika u zemlji gdje on ima status zvaničnog jezika. Malta je jedna od vodećih destinacija za učenje i usavršavanje engleskog jezika, i to sa dobrim razlogom.

Zašto Malta?

 • Engleski jezik je zvanični jezik
 • Zanimljiva i bezbjedna destinacija
 • 164 godine bila je britanska kolonija
 • Odlična ponuda i cijene
 • Pregršt turističkih atrakcija
 • Prijatna klima
 • Suncem okupano more

Preporučujemo Vam Maltalingua školu engleskog jezika, koja je smještena u prelijepom obalskom gradu St. Julian’s, svega 7,6 km od glavnog grada Valete. Ovaj grad je i najživopisniji turistički centar na Malti.

Živopisni grad St Julian’s, u kojem se nalazi škola, lociran je na istočnoj obali ostrva. Nekada ribarsko mjestašce razvilo se u šarmantni gradić u kojem je pravo uživanje učiti engleski u opuštenoj mediteranskoj atmosferi. Nemojte se dvoumiti: dođite u školu engleskog na Malti!

Slika preuzeta sa https://www.maltalingua.com/adult/gallery/school/ 
Slika preuzeta sa https://www.maltalingua.com/adult/gallery/school/ 

Zašto Maltalingua škola?

 • Međunarodno priznata diploma
 • Član EAQUALS-a (The European Association for Quality Language Service)
 • Visoko kvalitetna predavanja
 • Odlična lokacija škole
 • Sjajna atmosfera u školi
 • Učite engleski na predivnoj suncem obasjanoj obali

U školi Vam je na raspolaganju nekoliko vrsta kurseva, bilo da želite standardni, intenzivni kurs za brzo i efikasno savladavanje jezika, ili specijalni biznis ili individualni kurs.

Školovanje na Malti će Vam pored glavnog motiva “usavršiti engleski”, donijeti i uživanje u upoznavanju Malte, njene kulture, običaja, mentaliteta. Uživaćete i u malteškoj kuhinji, istoriji i umjetnosti, kao i u mogućnosti da stalno primjenjujete u praksi ono što ste naučili na časovima.

U slobodno vrijeme na raspolaganju su vam kafići, restorani, internet kafei, te omiljeno mjesto svima - bazen u kome se možete opustiti nakon predavanja. Blizu škole se nalazi ronilački centar, gdje početnici mogu učiti da rone, a oni koji već znaju mogu se priključiti iskusnima.

Cjenovnik škole engleskog jezika na malti

 

Navedene cijene uključuju kurs i smještaj, testove za provjeru nivoa znanja, finalni test, studentsku karticu za popuste kao i nastavni materijal.

Dodatni troškovi su sljedeći: 

 • avio karta,
 • putničko-zdravstveno osiguranje,
 • transfer od aerodroma do smještaja i obratno,
 • vannastavne akrivnosti,
 • izleti (od kojih su neki gratis),
 • agencijski troškovi.

Obrazovni turizam ne predstavlja samo učenje jezika u inostranstvu, odnosno u njihovim matičnim zemljama već i upoznavanje kulture i tradicije, sklapanje novih poznanstava i stvaranje novih prijatelja.

U individualnim programima mogu se birati različite vrste kurseva, kako za djecu tako i za odrasle, koji se odvijaju u savremeno opremljenim učionicama gdje časove drže istaknuti profesori prema odgovarajućem nastavnom programu za nivo jezika koji izaberete. Vaš ugođaj će upotpuniti i bogat vanškolski program: obilazak znamenitosti grada, izleti i mnoge druge aktivnosti.

Pohadjanje kursa je omogućeno svakog ponedeljka u mjesecu, osim za početnike bez prethodnog znanja jezika za koje su predvidjeni posebni datumi.

Broj učenika po grupi je 10-15.

Ukoliko je Malta vaš izbor molimo kontaktirajte nas kako bismo vam odgovorili na sva dodatna pitanja i dogovorili detalje putovanja. 

Za više informacija pozovite:
📞 069 037 373
📞 020 223 723
📧 [email protected]

Vaša Terra!

Congress Support Team