Turistička agencija Terra
|
Trg Republike br. 15, Podgorica
+382 20 223 723
+382 69 037 375
+382 69 037 373
taterra.mne@gmail.com
Škola njemačkog jezika u Beču

Njemačka je među prvim zemljamau svijetu po obrazovanju, tehnološkom razvitku i privrednoj proizvodnji. Njemačka je zemlja koja je uveliko doprinijela svjetskoj kulturi. Tu su rođeni velikani ozbiljne muzika, klasični pjesnici i filozofi. Deutch Akademie Vas upoznaje sa nasleđem ovih velikana uz intezivni program učenja njemačkog jezika.  

Njemački jezik, koji se sastoji od nekoliko dijalekata, u XIX vijeku je bio jezik komunikacije u srednjoj, istočnoj i sjevernoj Evropi, a i danas se uči širom svijeta kao jedan od najvažnijih jezika. Njemačka je mađu prvim zemljama u svijetu po obrazovanju, tehnološkom razvitku i privrednoj proizvodnji. Njemačka je zemlja koja je uveliko doprinijela svjetskoj kulturi. Tu su rođeni velikani ozbiljne muzike, kao što su: Betoven, Bah, Brams i Vagner, klasični pjesnici poput Getea i Šilera, likovni umjetnici Direr, Ernst i Beus, a Njemačka je i domovina filozofa, među kojima su najznačajniji : Kant, Hegel, Marks i Niče, te naučnici Anštajn, Born i Plank.

Za učenje njemačkog jezika preporučujemo Deutsch akademiju koja ima organizovane škole u Njemačkoj i Austriji, tačnije u Minhenu, Berlinu, Beču i Frankfurtu.

Berlin kao glavni grad Njemačke sa oko 4 miliona stanovnika, centar je kulture. Ljudi iz cijelog svijeta dolaze u Berlin i uživaju u multi-kulturalnoj atmosferi ove svjetske metropole. Vaši časovi njemačkog jezika odvijaju se u središtu Berlina. Jednostavno i brzo možete naći školu, učiti jezik i posjetiti znamenitosti po kojima je Berlin prepoznatljiv. Nakon časova jezika možete uživati u ugodnim restoranima, velikim robnim kućama i malim buticima u središtu glavnog grada. Očekuje vas uzbudljiva šetnja duž berlinskog zida ...Minhen glavni grad njemačke pokrajine Bavarske, nalazi se na obalama rijeke Izar, na samim obroncima Alpa. Kako su se u starom i srednjem vijeku ovdje ukrštali putevi od zapada prema istoku i od sjevera prema jugu, Minhen je postao jako značajna raskrsnica puteva, kao i trgovački centar regije. Ko nije vidio Minhen, nije vidio onu pravu poslovnu, kulturnu i razvijenu stranu Njemačke. Među Njemcima vazi za omiljeni grad, grad koji bi izabrali za život. Oko 3 miliona turista ga posjeti svake godine. U ovom gradu ćete naći mnoštvo lijepih kafana na otvorenom, dobro pivo, ogromne uređene parkove,a ujedno ovo je grad biciklista i sportista.AUSTRIJA

Evropsko kulturno sjedište, metropola jedinstvenog šarma, Beč je grad kulture u kojem se nalazi mnoštvo kulturnih atrakcija, klasičnih i eksperimentalnih pozorišta, opera, izložbenih i koncertnih prostora. Beč je grad muzike i sinonim za muziku kroz vjekove. Grad Mocarta, Betovena, Šuberta i Štrausa, grad filharmonije i čuvenog Hora bečkih dječaka. Ovo je grad umjetnosti koji je kroz vjekove podario mnoge umjetnijke. Kolekcionarska strast mnogih monarha načinila je grad riznicom umjetničkog blaga. Dvorac Belvedere, Schonbrunn palata, Bečka opera samo su neke od znamenitosti koje će vam privući pažnju. Mjuzikli, festivali, spektakli pod otvorenim nebom i bogat pozorišni repertoar, kao i operske arije i džez koncerti učiniće vaše slobodno vrijeme potpuno ispunjenim.Deutsch akademia posjeduje moderne škole jezika, koje se nalaze u samom centru grada tako da polaznici mogu dobro uskladiti sve svoje aktivnosti sa učenjem jezika. Škola organizuje izlete, posjete muzejima, ekskurzije i posjete pivnicama. Sve ovo omogućava upoznavanje grada i njemačke kulture. Svi predavači su sa akademskim zvanjima. Jezik se uči po modernim komunikacionim metodama. Podučavanja i kursevi su prilagođeni predznanju polaznika koji svoje mjesto mogu da pronađu među 12 različitih stupnjeva. Škola u svojoj ponudi ima i elektronske besplatne kurseve pred upis na željeni kurs jezika. Časovi se održavaju intezivno od ponedjeljka do četvrtka, tri sata dnevno u četiri ponuđena termina od 09-12, 12-15, 15-18 i 18-21h.

Smještaj se organizuje u porodicama i u studenstkom domu. Jednokrevetne sobe u studentskom domu se mogu dobiti samo u ljetnjem periodu.


AUSTRIJA

ŠKOLA

DUŽINA BORAVKA

SMJEŠTAJ

KURS

DATUMI POČETKA KURSA

CIJENA

 

BEČ

DEUTCH AKADEMIE

2 nedjelje

u porodici jednokrevetna soba sa doručkom

Intezivni kurs (12 sati - 16 lekcija nedjeljno od ponedjeljka do četvrtka)

06/06 , 30/06, 11/07, 04/08, 08/08, 01/09, 05/09, 29/09.

740 €

 

4 nedjelje

950 €

 

2 nedjelje

u porodici jednokrevetna soba polupansion

842 €

 

4 nedjelje

1095 €

 

2 nedjelje

jednokrevetna soba u stanu sa studentima

725 €

 

4 nedjelje

850 €

 

2 nedjelje

studenski dom

707 €

 

4 nedjelje

870 €

 

Cijene uključuju: časove, smještaj, knjige, sveske, korišćenje audio i video biblioteke, setrifikate, pomoć u pronalaženju smještaja, vanškolske kulturne i rekreaktivne aktivnosti.

 
 

Cijene ne uključuju: knjige koje koštaju između 14€/22€ i setrifikat na kraju kursa 4€.

 

Kursevi počinju svakog ponedjeljka. Dolazak polaznika je u nedjelju (dan pred početak kursa). Odlazak subota.

 

U CIJENU NIJESU UKLJUČENI: PREVOZ, AGENCIJSKI TRIŠKOVI I OSIGURANJE

 

   
Turistička agencija TERRA |2014 ALL RIGHTS RESERVED | powered by InfoBit