Turistička agencija Terra
|
Trg Republike br. 15, Podgorica
+382 20 223 723
+382 69 037 375
+382 69 037 373
taterra.mne@gmail.com
Škola italijanskog jezika u Rimu, Firenci, Milanu i Sijeni

Italija je zemlja umjetnosti, mode, sporta, zemlja koja predvodi političke, naučne i industrijske moderne trendove, koja plijeni svojim prirodnim ljepotama i nudi sve ono što turistima treba. Iskoristite priliku i upoznajte Firencu, Milano, Sijenu i Rim učeći italijanski jezik – ukoliko želite možete boraviti svake sedmice u drugom gradu! Škola Leonardo da Vinči je tu za Vas. 

Italija je zemlja umjetnosti, mode, sporta, zemlja koja predvodi političke, naučne i industrijske moderne trendove, koja plijeni svojim prirodnim ljepotama i nudi sve ono što turistima treba. To je izazov, ponuda za sve ukuse i lične prohtjeve i želje. Zemlja sa fantastičnim gostoprimstvom, provjereno dobrom kuhinjom i velikim mogućnostima za učenje, zabavu i usvajanje novina. 


    
 
Škola Leonadro da Vinci ima preko trideset godina uspješnog i prepoznatljivog rada iza sebe, a u svojoj ponudi ima četiri grada: Rim, Milano, Firencu i Sijenu. Koji god grad da odaberete, sigurno se nećete pokajati, jer svi spadaju u najposjećenije gradove Italije i imaju bogatu istoriju i mnogo specifičnosti.Škola Leonardo da Vinči u Firenci


Nalazi se u samom središtu grada, u prekrasnoj palati nekoliko minuta hoda udaljenoj od glavnih znamenitosti grada. Raspolaže sa 18 učionica i multimedijalnim centrom dok za vrijeme pauze studenti mogu predahnuti u studentskoj kafeteriji ili internet centru. Nakon nastave predlažemo da dobro istražite domovinu Dantea, Petrarke i Bokača...brojne muzeje, crkve, trgove prepune restoranima i kafićima gdje možete uživati u toskanskim specijalitetima, odličnom italijanskom vinu i najboljem kapućinu.


   


Škola Leonardo da Vinci u Milanu nalazi se u sklopu studentskog školskog komplaksa, u Navigli zoni koja je glavno okupljalište umjetnika. Odlično je povezana sa centrom grada. U sklopu škole je i kafeterija i internet kafe. Milano je i sinonim svjetskih modnih trendova pa i shopping u ovom gradu ima posebno draž..
Škola Leonardo da Vinci
u Rimu smještena je u palati iz XVIII vijeka i nalazi se u samom centru starog dijela grada, u pješačkoj zoni. Škola raspolaže sa 13 prostranih učionica, studentskom sobom, internet kafeom, video i konferencijskom sobom i jedna je od najvećih škola u Rimu. Nakon nastave i tokom vikenda škola organizuje obilaske. Vječni grad sa brojnim znamenitostima ( Bazilika sv. Petra, Fontana di Trevi) biće pravi izazov za svakoga. I vas će svakako fascinirati ljepota i sklad istoriskih i arhitektonskih stilova, od antičkih iskopina do bogatih baroknih crkava i palata. Ljepota Piazza Navone i Panteona inspirisala je mnoge slikare, pisce i muzičare.


   


Škola Leonardo da Vinci u Sijeni smještena je u srcu starog grada nedaleko od poznatog trga Piazza. Ugodna atmosfera u školi omogućuje da se studenti osjećaju kao kod kuće a na raspolaganju imaju 7 učionica, veliku terasu za sunčanje i besplatan pristup internetu. Slušajući govor stanovnika Sijene čućete pravi izvorni italijanski jezik.
Škola Leonardo da Vinci nudi kurseve italijanskog jezika za male grupe od desetak učenika, nekoliko nivoa znanja a u trajanju od minimum 2 nedjelje i to u bilo kojem od ponuđenih gradova. Kurseve vode veoma kvalifikovani i prijateljski nastrojeni profesori, a minimalno godište polaznika je 16 godina. Literatura je uključena u cijenu kursa, a svaki polaznik dobija 20 časova italijanskog jezika nedjeljno, uz mnogobrojne vanškolske aktivnosti, kao što su: izleti, zajedničke večere, sportske aktivnosti, posjete muzejima...Svi učenici prvog dana kursa polažu test, na osnovu kojeg se razmještaju u odgovarajuće grupe shodno svom znanju. Na kraju kursa, svi dobijaju sertifikat o učešću, a moguće je i polagati za neku od diploma italijanskog jezika (uz posebne uslove i doplatu).

Smještaj je moguće obezbijediti u porodici ili zajedničkim studentskim apartmanima (u odvojenim sobama) a naša agencija garantuje udobnost i dostupnost neophodnih usluga. Posebna pogodnost je u tome što se stanovi nalaze u blizini škola, osim u Rimu, u kojem javnim prevozom možete veoma lako i brzo doći do bilo koje željene destinacije u gradu.

ITALIJA

ŠKOLA

DUŽINA BORAVKA

SMJEŠTAJ

KURS

DATUMI POČETKA KURSA

CIJENA €

 

FIRENCA, RIM, SIJENA, MILANO

Leonardo da Vinci

2 nedjelje

u porodici jednokrevetna soba sa doručkom

Intezivni kurs (40, 60, 80 sati učenja jezika)

Svakog PONEDJELJKA od 01.06. do 24. 08. Osim za polaznike bez predznanja italijanskog jezika za koje su predviđeni datumi: 06.06, 20.06, 04.07, 18.07, 01.08, 16.08, 29.08.

686

 

3 nedjelje

1010

 

4 nedjelje

1355

 

2 nedjelje

u porodici dvokrevetna soba sa doručkom

621

 

3 nedjelje

910

 

4 nedjelje

1220

 

2 nedjelje

stan sa studentima jednokrevetna soba

660

 

3 nedjelje

970

 

4 nedjelje

1300

 

2 nedjelje

stan sa studentima dvokrevetna soba

595

 

3 nedjelje

870

 

4 nedjelje

1166

 

Cijene uključuju: časove, smještaj, knjige, sveske, korišćenje audio i video biblioteke, setrifikate, pomoć u pronalaženju smještaja, vanškolske kulturne i rekreaktivne aktivnosti.

 
 

Cijene ne uključuju: trošak registracije u iznosu od 70€, koja vazi 12 mjeseci.

 

Kursevi počinju svakog ponedjeljka. Dolazak polaznika je u nedjelju (dan pred početak kursa) poslije 14h. Odlazak subota do 10h.

 

SPECIJALNA PONUDA "ITALIAN TOUR"!!! SVAKE NEDJELJE DRUGI GRAD! IZABERITE KOMBINACUJU PO VAŠOJ ŽELJI!

 
 

Dvokrevetna soba za paket Itlian Tour može biti rezervisana samo ukoliko dva studenta putuju zajedno.

 

U CIJENU NIJESU URAČUNATI: PREVOZ, AGENCIJSKI TROŠKOVI I OSIGURANJE

 


   
   
Turistička agencija TERRA |2014 ALL RIGHTS RESERVED | powered by InfoBit