Turistička agencija Terra
|
Trg Republike br. 15, Podgorica
+382 20 223 723
+382 69 037 375
+382 69 037 373
taterra.mne@gmail.com
Škola engleskog jezika u Londonu i na Malti

Uživajte u čarima Velike Britanije i Malte i iskoristite priliku da naučite ili usavršite svoje poznavanje engleskog jezika! Za Vas smo odabrali Stanton školu u Londonu i Maltalingua na Malti.

 Velika Britanija, veliko evropsko ostrvo, smješteno u Atlanskom okeanu, nesumnjivo predstavlja najbolje mjesto za učenje engleskog jezika, modernog sredstva komunikacije, bez kojeg se danas teško sklapaju poslovi i koji je postao neizbježna stavka u biografiji svakog čovjeka.LONDON


Bez obzira na uzrast, London posjetiocu uvijek ima šta da ponudi: istorijske znamenitosti, umjetničke galerije, uživanje u šopingu ili nezaboravan provod. Po bogatstvu sadržaja, London je prava prijestonica svijeta, koja sve ostale metropole premašuje po ekonomskom i kulturnom značaju. U njemu se nalaze brojne kulturno-istorijske znamenitosti (Parlament, London Tower, Tower Bridge, Katedrala Sv. Pavla, Westminsterska palata, Big Ben, Nacionalna galerija i Britanski muzej, Univerzitet i Biblioteka). Interesantno je da London posjeduje 238 različitih potpuno besplatnih atrakcija, od Britanskog Muzeja sa hiljadama eksponata do Kenwood House-a, Kraljevskog ratnog muzeja, Prirodno istorijskog muzeja ili Muzeja nauke. Fascinantna multikulturalnost ovog grada u kome se govori oko 300 jezika, tačnije njegovo kulturno šarenilo i etnička raznolikost, čine da se u Londonu nikad ne osjećate kao stranac.
U gradu starom više od 2.000 godina, pitanje je samo odakle početi.STANTON SCHOOL

Stanton školu
karakteriše tradicija, renome, položaj i kredibilitet nastavnog kadra. Sastoji se od dvije škole: London Study Center i Stanton School of English. Nalaze se u modernoj četvrti Bayswater, u ulici Queensway u centru Londona. Svake godine više hiljada studenata iz svih krajeva svijeta pohađa Stanton školu engleskog jezika. Neki od njih kombinuju odmor sa učenjem jezika dok se drugi pripremaju za polaganje testova jezika. Veliki broj učenika ove škole je odabralo upravo nju kako bi im stečeno znanje pomoglo u dobijanju posla ili u napredovanju u struci. U svoja dva centra Stanton škola se potrudila da obezbijedi i zadovolji sve individualne potrebe za učenjem ali i zabavljanjem. Tako se lekcije fokusiraju na razgovor i slušanje. Jedini jezik u učionici je engleski, a maksimalan broj ljudi u grupi 16, s tim što se vodi računa da grupe budu nacionalno izmiješane, kako bi se pospješila komunikacija na engleskom jeziku. Profesori su visoko kvalifikovani, prijateljski nastrojeni i revnosni.


         


Obje Stanton škole su dobro tehnički opremljene sa potrebnim audio-vizuelnim pomagalima, bibliotekom i drugim resursima koji pomažu polaznicima u procesu učenja. Moguće je korišćenje interneta u svim prostorijama u školi i van predavanja. Škola organizuje brojne izlete i društvene aktivnosti koje pored toga što su vaoma zabavne, pospješuju zbližavanje i komunikaciju među polaznicima. Škola obezbjeđuje povoljnosti i vodiče za obilazak znamenitosti Londona. Svakog dana, nastava traje 3 sata, što znači da se tokom 4 nedjelje učenju jezika posveti minimum 60 sati. Na zahtjev učenika mogu se obezbijediti manje intezivni kursevi ili posebni privatni časovi. Prije početka pohađanja kursa, znanje učenika se testira, pa se nakon toga učenik raspoređuje u određenu grupu koja mu najviše odgovara prema nivou znanja. Preliminarni test je i pisani i usmeni. Svi studenti dobijaju sertifikate o pohađanju nastave (Certificate of Studies) koji se odnose na završeni nivo. Sertifikat sumira vještine usmenog i pisanog izražavanja na engleskom jeziku. Na zahtjev, škola piše i izvještaje o progresu učenika tokom učenja. Moguće je, uz doplatu pohađati specijalističke kurseve i dobiti neku od međunarodno priznatih diploma (TOEFL, Cambridge...)SMJEŠTAJ


Smještaj je organizovan u britanskim porodicama, koje su provjerene i koje imaju potrebne kvalifikacije za primanje polaznika kurseva. Porodica obezbjeđuje polazniku doručak ili polupansion (doručak i večeru). Smještaj u porodici pospješuje učenje jezika, posebno u praktičnim životnim prilikama. Sem toga, to je odlična prilika da se upozna pravi britanski način života.MALTALINGUA
Uživajte u čarima Malte i iskoristite priliku da naučite ili usavršite poznavanje engleskog jezika u zemlji gdje on ima status zvaničnog jezika. Malta je jedna od vodećih destinacija za učenje i usavršavanje engleskog jezika, i to sa dobrim razlogom.
Preporučujemo Vam Maltalingua školu engleskog jezika, koja je smještena u prelijepom obalskom gradu St. Julian’s, svega 7,6 km od glavnog grada Valete. Ovaj grad je i najživopisniji turistički centar na Malti.
Živopisni grad St Julian’s, u kojem se nalazi škola, lociran je na istočnoj obali ostrva. Nekada ribarsko mjestašce razvilo se u šarmantni gradić u kojem je pravo uživanje učiti engleski u opuštenoj mediteranskoj atmosferi. Nemojte se dvoumiti: dođite u školu engleskog na Malti!
 
O Malti

Malta je jedna od najmanja država Evropske Unije i jedna od najmanjih država Evrope, a poslednjih godina je izuzetno popularna destinacija za one koji žele da nauče engleski jezik. Nalazi se u Sredozemnom moru južno od Sicilije (93km).
Vjekovima su malteškim ostrvima krstarile brojne civilizacije. Osvajali su ih Feničani, Rimljani, Arapi, Normani, Španci, vitezovi reda Sv. Jovana Krstitelja, Francuzi i na kraju Britanci, a 1964. godine Malta je postala nezavisna država. Ipak, najveći uticaj na istoriju Malte imao je dolazak vitezova reda Sv. Jovana Krstitelja. Upravljali su Maltom više od 250 godina i ostavili tako snažan pečat na istoriju i kulturu zemlje da je Malta po njima i danas najpoznatija.
Malta je ostrvo puno tajni. Još uvijek se, na primjer, ne zna ko je podigao hram u obliku lista djeteline na stjenovitoj južnoj obali prije 4500. godina. Mnoge civilizacije su naseljavale ostrvo i na njemu ostavile tragove svog nasljeđa.
Stanovništvo Malte karakteriše otvoreno, veoma srdačno ponašanje, te opušten odnos prema životu.

     

   
Zašto Malta?
-          Engleski jezik je zvanični jezik
-          Zanimljiva i bezbjedna destinacija
-          164 godine bila je britanska kolonija
-          Odlična ponuda i cijene
-          Pregršt turističkih atrakcija
-          Prijatna klima
-          Suncem okupano more
 
Zašto Maltalingua škola?

-          Međunarodno priznata diploma
-          Član EAQUALS-a (The European Association for Quality Language Service)
-          Visoko kvalitetna predavanja
-          Odlična lokacija škole
-          Sjajna atmosfera u školi
-          Učite engleski na predivnoj suncem obasjanoj obali
 
U školi Vam je na raspolaganju nekoliko vrsta kurseva, bilo da želite standardni, intenzivni kurs za brzo i efikasno savladavanje jezika, ili specijalni biznis ili individualni kurs.
Školovanje na Malti će Vam pored glavnog motiva “usavršiti engleski”, donijeti i uživanje u upoznavanju Malte, njene kulture, običaja, mentaliteta. Uživaćete i u malteškoj kuhinji, istoriji i umjetnosti, kao i u mogućnosti da stalno primjenjujete u praksi ono što ste naučili na časovima.
U slobodno vrijeme na raspolaganju su vam kafići, restorani, internet kafei, te omiljeno mjesto svima - bazen u kome se možete opustiti nakon predavanja. Blizu škole se nalazi ronilački centar, gdje početnici mogu učiti da rone, a oni koji već znaju mogu se priključiti iskusnima.
  
Cijene u sezoni 

ENGLESKA

ŠKOLA

DUŽINA BORAVKA

SMJEŠTAJ

KURS

DATUMI POČETKA KURSA

CIJENA U EURIMA

 

 

KURSEVI ZA ODRASLE U PERIODU OD 19.06. DO 15.09.2017.

 

 

MALTA

Maltalingua

2 sedmice

u porodici jednokrevetna soba polupansion

Standard General English                   

(20 lekcija sedmično: 1 čas - 45 minuta)

Svakog ponedeljka od 19. juna do 15. septembra 2017.

1.104,00 €

 

3 sedmice

1.656,00 €

 

4 sedmice

2.168,00 €

 

2 sedmice

u porodici dvokrevetna soba polupansion

950,00 €

 

3 sedmice

1.425,00 €

 

4 sedmice

1.860,00 €

 

2 sedmice

jednokrevetna soba u stanu

1.076,00 €

 

3 sedmice

1.614,00 €

 

4 sedmice

2.112,00 €

 

2 sedmice

dvokrevetna soba u stanu

880,00 €

 

3 sedmice

1.320,00 €

 

4 sedmice

1.720,00 €

 

Cijene uključuju: časove, smještaj, knjige, sveske, testove nivoa poznavanja jezika, sertifikate, internet kafe, korišćenje bazena, korišćenje audio i video biblioteke,studentsku karticu za popuste u lokalnim prodavnicama, korišćenje ambulante, vanškolske kulturne i rekreaktivne aktivnosti.

 
 

Dolazak polaznika nedjeljom (dan pred početak kursa), odlazak subotom. Grupe imaju u prosjeku 8 a najviše 12 polaznika. Godište polaznika od 18+ godina .

 
 

                                                                           U CIJENU NIJESU URAČUNATI: PREVOZ, AGENCIJSKI TROŠKOVI,  OSIGURANJE i

EKO TAKSA (u iznosu od 0,50 eur, a najviše 5 eur po osobi za cijeli boravak)

 

Cijene van sezone

ENGLESKA

ŠKOLA

DUŽINA BORAVKA

SMJEŠTAJ

KURS

DATUMI POČETKA KURSA

CIJENA U EURIMA

 

 

KURSEVI ZA ODRASLE U PERIODU OD 26.03 DO 16.06. 2017. I OD 17.09 DO 28.10.2017.

 

 

MALTA

Maltalingua

2 sedmice

u porodici jednokrevetna soba polupansion

Standard General English                     (20 lekcija sedmično: 1 čas - 45 minuta)

Svakog ponedeljka od 11. septembra do 15. decembra 2017.

850,00 €

 

3 sedmice

1.275,00 €

 

4 sedmice

1.668,00 €

 

2 sedmice

u porodici dvokrevetna soba polupansion

738,00 €

 

3 sedmice

1.107,00 €

 

4 sedmice

1.444,00 €

 

2 sedmice

jednokrevetna soba u stanu

850,00 €

 

3 sedmice

1.275,00 €

 

4 sedmice

1.668,00 €

 

2 sedmice

dvokrevetna soba u stanu

682,00 €

 

3 sedmice

1023,00 €

 

4 sedmice

1.332,00 €

 

Dolazak polaznika nedeljom (dan pred početak kursa), odlazak subotom. Grupe imaju u prosjeku 8 a najviše 12 polaznika. Godište polaznika od 18 godina +.

 
 

Cijene uključuju: časove, smještaj, knjige, sveske, testove nivoa poznavanja jezika, sertifikate, internet kafe, korišćenje bazena, korišćenje audio i video biblioteke,studentski karticu za popuste u lokalnim prodavnicama, korišćenje ambulante,  vanškolske kulturne i rekreaktivne aktivnosti.

 
 

                                                                                   U CIJENU NIJESU URAČUNATI: PREVOZ, AGENCIJSKI TROŠKOVI, OSIGURANJE i

EKO taksa (u iznosu od 0,50 eur,a najviše 5 eur po osobi za cijeli boravak)

 


JUNIOR PROGRAM u sezoni

ENGLESKA

ŠKOLA

DUŽINA BORAVKA

SMJEŠTAJ

KURS

DATUMI POČETKA KURSA

CIJENA U EURIMA

 

 

Junior program od 03.06. do 10.09.2017.

 

 

MALTA JUNIOR PROGRAM               (12 -17 GODINA)

Maltalingua

2 sedmice

smještaj u porodici na bazi punog pansiona

Standard General English                     (20 lekcija sedmično: 1 čas - 45 minuta)

Svakog ponedeljka od 12. juna do 10. septembra 2017.

1.080,00 €

 

 

 

3 sedmice

1.485,00 €

 

 

 

4 sedmice

1.908,00 €

 

 

 

2 sedmice

 učenički dom na bazi punog pansiona

1.256,00 €

 

 

 

3 sedmice

1.758,00 €

 

 

 

4 sedmice

2.272,00 €

 

 

 

SMJEŠTAJ U UČENIČKOM DOMU UKLJUČUJE: klimatizovane dvokrevetne ili trokrevetne sobe sa kupatilom, TV i telefon u sobi, doručak, ručak ili lunch paket, večeru, posteljinu i peškire (peškiri za plažu nijesu obezbijeđeni), 24h nadzor i podršku, besplatan WiFi, večernji program, korišćenje XBOX-a, stoni tenis, filmove, platformu za sunčanje na krovu i đakuzi, otvoreni i zatvoreni bazen, popust na pranje garderobe, sportski centar u obližnjem parku. 

 
 
 

SMJEŠTAJ U PORODICI UKLJUČUJE: sva tri obroka, umjereno korišćenje svih kućnih pogodnosti uključujući i internet, večernje aktivnosti tri puta sedmično, posteljinu i peškire (peškiri za plažu nijesu obezbijeđeni), sedmično mijenjanje posteljine i pranje garderobe (na zahtjev), 24/7 pomoć osoblja Maltalingue škole.

 
 
 

JUNIOR program van sezone
 

ENGLESKA

ŠKOLA

DUŽINA BORAVKA

SMJEŠTAJ

KURS

DATUMI POČETKA KURSA

CIJENA U EURIMA

 

 

Junior program od 08.04. do 23.04.2017 i od 07.10. do 05.11.2017.

 

 

MALTA JUNIOR PROGRAM               (12 -17 GODINA)

Maltalingua

2 sedmice

smještaj u porodici na bazi punog pansiona

Standard General English                     (20 lekcija sedmično: 1 čas - 45 minuta)

Svakog ponedeljka od 15. oktobra do 06. novembra 2017.

816,00 €

 

 

 

3 sedmice

1.125,00 €

 

 

 

4 sedmice

1.436,00 €

 

 

 

2 sedmice

učenički dom na bazi punog pansiona

942,00 €

 

 

 

3 sedmice

1.314,00 €

 

 

 

4 sedmice

1.688,00 €

 

 

 

Dolazak polaznika nedjeljom (dan pred početak kursa), odlazak subotom.  Cijene uključuju časove, smještaj, knjige, sveske, studentsku legitimaciju, test nivoa znanja, sertifikat sa ocjenama, žurku dobrodošlice, izlete i vanškolske aktivnosti.

 
 

                                                                                           U CIJENU NIJESU URAČUNATI: PREVOZ, AGENCIJSKI TROŠKOVI I OSIGURANJE.

 

SMJEŠTAJ U UČENIČKOM DOMU UKLJUČUJE: klimatizovane dvokrevetne ili trokrevetne sobe sa kupatilom, TV i telefon u sobi, doručak, ručak ili lunch paket, večeru, posteljinu i peškire (peškiri za plažu nijesu obezbijeđeni), 24h nadzor i podršku, besplatan WiFi, večernji program, korišćenje XBOX-a, stoni tenis, filmove, platformu za sunčanje na krovu i đakuzi, otvoreni i zatvoreni bazen, popust na pranje garderobe, sportski centar u obližnjem  parku.

 
 
 

SMJEŠTAJ U PORODICI UKLJUČUJE: sva tri obroka, umjereno korišćenje svih kućnih pogodnosti uključujući i internet, večernje aktivnosti tri puta nedeljno, posteljinu i peškire (peškiri za plažu nijesu obezbijeđeni), sedmično mijenjanje posteljine i pranje garderobe (na zahtjev), 24/7 pomoć osoblja Maltalingue škole.

 
 
 

 
   
Turistička agencija TERRA |2014 ALL RIGHTS RESERVED | powered by InfoBit